Barreja la mantega, el formatge crema, la carbassa i la llet condensada en una paella a foc mitjà. Remena constantment fins que s'espesseixi i estigui ben barrejat. Afegiu les galetes Graham i els xips de xocolata blanca fins que es fongui i estigui suau. Afegeix unes gotes del colorant.
Continua remenant fins que la barreja sigui emmotllable.
Aboca-ho sobre una safata per coure greixada amb mantega. Estén una capa uniforme i refrigera-ho fins que estigui ferma, aproximadament 2 hores o tota la nit.
Frega mantega a les mans per evitar que s'enganxi i després enrotlla la massa en petites boles.
Aboca sucre en un recipient poc profund i fes rodar les boles de tòfona en sucre per cobrir-les.
Amb un escuradents, fes solcs al llarg dels costats de les tòfones de carbassa. Decora amb xips de xocolata perquè semblin tiges. Serveix-ho immediatament o refrigera-ho fins que estigui llest per servir.