5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

TRUFES DE CHEESECAKE DE CARBASSA


Ingredients


  • 115 g de formatge crema
  • 65 g de puré de carbassa
  • 1 llauna de llet condensada
  • 190 g galeta Graham triturada (o lotus)
  • 85 g de xips de xocolata blanca
  • 1 cullerada de mantega
  • Colorant alimentari taronja (opcional)

Per decorar

  • Sucre
  • Xips de xocolata negra per decorar

Preparació


  1. Barreja la mantega, el formatge crema, la carbassa i la llet condensada en una paella a foc mitjà. Remena constantment fins que s'espesseixi i estigui ben barrejat. Afegiu les galetes Graham i els xips de xocolata blanca fins que es fongui i estigui suau. Afegeix unes gotes del colorant.
  2. Continua remenant fins que la barreja sigui emmotllable.
  3. Aboca-ho sobre una safata per coure greixada amb mantega. Estén una capa uniforme i refrigera-ho fins que estigui ferma, aproximadament 2 hores o tota la nit.
  4. Frega mantega a les mans per evitar que s'enganxi i després enrotlla la massa en petites boles.
  5. Aboca sucre en un recipient poc profund i fes rodar les boles de tòfona en sucre per cobrir-les.
  6. Amb un escuradents, fes solcs al llarg dels costats de les tòfones de carbassa. Decora amb xips de xocolata perquè semblin tiges. Serveix-ho immediatament o refrigera-ho fins que estigui llest per servir.

Estris utilitzats


  1. Paella d'alumini inducció Reference 24cm Culinarium Paella d'alumini inducció Reference 24cm Culinarium
    Paella Reference 24cm Culinarium
    Regular Price 26,95 € Special Price 20,36 €
  2. Rustidera 42x28x5 cm Culinarium
    Rustidera 42x28x5 cm Culinarium
    Regular Price 10,95 € Special Price 9,31 €