5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

ONE POT PASTA


El teu plat preferit embrutant tot just 1 paella.

Ingredients


  • 2 tomàquets
  • 1 ceba
  • 3-4 dents d'all
  • 3/4 carbassó
  • Bolets portobello (o qualsevol altre tipus de bolets)
  • 170 g pasta de llenties
  • 440 g de brou o aigua
  • Sal i pebre al gust (si utilitzes brou pots no afegir sal)
  • Pebre vermell dolç
  • Mozzarella ratllada

Preparació


  1. Prepara i talla els ingredients a dauets petits.
  2. Fes la ceba i l'all. Tot seguit afegeix els tomàquets, el carbassó i els bolets. Per acabar afegeix el brou i la pasta. Assegureu-vos que la pasta quedi coberta completament.
  3. Porta-ho a ebullició i un cop comenci a bullir baixa una mica el foc. Afegeix sal, pebre mòlt al gust i pebre vermell dolç.
  4. Deixa que la pasta bulli a poc a poc durant uns 10-12 minuts, remou contínuament i si es queda sense res de líquid, afegeix-hi una mica més d'aigua calenta o brou.
  5. Apaga el foc i afegeix el formatge mozzarella/parmesà, remou perquè el formatge es fongui i quedi una salsa cremosa. Serveix-ho immediatament.

Estris utilitzats


  1. Paella d'alumini inducció Reference 24cm Culinarium Paella d'alumini inducció Reference 24cm Culinarium
    Paella Reference 24cm Culinarium
    Regular Price 26,95 € Special Price 20,36 €