Bolets portobello (o qualsevol altre tipus de bolets)
170 g pasta de llenties
440 g de brou o aigua
Sal i pebre al gust (si utilitzes brou pots no afegir sal)
Pebre vermell dolç
Mozzarella ratllada
Preparació
Prepara i talla els ingredients a dauets petits.
Fes la ceba i l'all. Tot seguit afegeix els tomàquets, el carbassó i els bolets. Per acabar afegeix el brou i la pasta. Assegureu-vos que la pasta quedi coberta completament.
Porta-ho a ebullició i un cop comenci a bullir baixa una mica el foc. Afegeix sal, pebre mòlt al gust i pebre vermell dolç.
Deixa que la pasta bulli a poc a poc durant uns 10-12 minuts, remou contínuament i si es queda sense res de líquid, afegeix-hi una mica més d'aigua calenta o brou.
Apaga el foc i afegeix el formatge mozzarella/parmesà, remou perquè el formatge es fongui i quedi una salsa cremosa. Serveix-ho immediatament.