The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
-
Home
-
Recepta - Hummus de carbassa
HUMMUS DE CARBASSA CUINADA A L'AIRFRYER
Ingredients
- 1 carbassa
- 2 dents d'all cuits
- 40 g de tahini (2 cullerades)
- 400 g de cigrons cuits en conserva
- Aigua i oli d'oliva verge extra (segons la textura que volem aconseguir)
- ½ de suc de llimona o llima
- ½ c. cúrcuma
- ½ c. comí
- Pessic de sal (opcional)
Preparació
- Talla la carbassa per la meitat i amb l'ajuda d'un buidador treu la carn de la carbassa tenint molta cura de no foradar-la.
- Pesa 300g de carn i col·loca-la a la safata de la fregidora d'aire juntament amb les dents d'all.
- Cuina a 180º C durant uns 23 minuts. Vigila que no es dauri gaire perquè amargaria l'hummus.
- A un bol afegeix la carbassa amb les dents d'all i la resta d'ingredients. Salpebra al gust i tritura fins a obtenir un puré homogeni.
- Omple la carcassa de la carbassa amb l'hummus.
- Decora amb algun cigró cuit, empolvora amb llavors de cànem, pipes de carbassa i serveix-lo acompanyat de crudités, becs, etc.