5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

HUMMUS DE CARBASSA CUINADA A L'AIRFRYER


Ingredients


  • 1 carbassa
  • 2 dents d'all cuits
  • 40 g de tahini (2 cullerades)
  • 400 g de cigrons cuits en conserva
  • Aigua i oli d'oliva verge extra (segons la textura que volem aconseguir)
  • ½ de suc de llimona o llima
  • ½ c. cúrcuma
  • ½ c. comí
  • Pessic de sal (opcional)

Preparació


  1. Talla la carbassa per la meitat i amb l'ajuda d'un buidador treu la carn de la carbassa tenint molta cura de no foradar-la.
  2. Pesa 300g de carn i col·loca-la a la safata de la fregidora d'aire juntament amb les dents d'all.
  3. Cuina a 180º C durant uns 23 minuts. Vigila que no es dauri gaire perquè amargaria l'hummus.
  4. A un bol afegeix la carbassa amb les dents d'all i la resta d'ingredients. Salpebra al gust i tritura fins a obtenir un puré homogeni.
  5. Omple la carcassa de la carbassa amb l'hummus.
  6. Decora amb algun cigró cuit, empolvora amb llavors de cànem, pipes de carbassa i serveix-lo acompanyat de crudités, becs, etc.

Estris utilitzats


  1. Batidora Extrem 1000w Haeger Batidora Extrem 1000w Haeger
    Batedora Extrem 1000w Haeger
    Regular Price 39,95 € Special Price 29,95 €
  2. Plato presentación Acacia 28 cm Culinarium Plato presentación Acacia 28 cm Culinarium
    Plat presentació Acacia 28 cm Culinarium
    Regular Price 7,95 € Special Price 6,76 €