5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

PA DE CARBASSA, PLÀTAN I NOUS


Ingredients


  • 300 g de farina per a tot ús
  • 2 culleradetes de pols per coure
  • 2 culleradetes de canyella molta
  • 1 culleradeta de gingebre molt
  • Un pessic de sal
  • 210 g de puré de carbassa
  • 2 ous grans
  • 105 g de sucre granulada (podeu substituir per la mel)
  • 115 g sucre morena
  • 120 g de plàtans fets puré
  • 85 g d'oli vegetal
  • 80 g de nous picades

Preparació


  1. Preescalfa el forn a 180ºC. Greixa i enfarina el motlle rectangular.
  2. En un bol gran, barreja la farina, la pols per enfornar, la canyella, el gingebre i el polsim de sal.
  3. En un altre bol a part, barreja la carbassa, l'ou, el sucre granulada, el sucre morena, els plàtans i l'oli vegetal; bat fins que quedi suau.
  4. Incorpora a poc a poc la barreja de farina al segon bol; juntament amb les nous.
  5. Aboca al motlle rectangular.
  6. Decora amb més plàtans i nous.
  7. Forneja durant 55 a 60 minuts o fins que en punxar-lo amb un escuradents de fusta surti net.
  8. Un cop fet, deixa refredar sobre una reixeta durant 10 minuts.


Estris utilitzats


  1. Batedora amasora elèctrica 500w Haeger
    Batedora amasora elèctrica 500w Haeger
    Regular Price 27,95 € Special Price 22,95 €
  2. Molde cake antiadherente 27cm Culinarium
    Motlle cake antiadherent 27cm Culinarium
    Regular Price 7,95 € Special Price 6,76 €
  3. Rejilla enfriatartas rectangular 41x25 cm Culinarium
    Reixeta refreda pastissos rectangular 41x25 cm Culinarium
    Regular Price 7,95 € Special Price 6,76 €