The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
-
Home
-
Recepta - Pa de carbassa, plàtan i nous
PA DE CARBASSA, PLÀTAN I NOUS
Ingredients
- 300 g de farina per a tot ús
- 2 culleradetes de pols per coure
- 2 culleradetes de canyella molta
- 1 culleradeta de gingebre molt
- Un pessic de sal
- 210 g de puré de carbassa
- 2 ous grans
- 105 g de sucre granulada (podeu substituir per la mel)
- 115 g sucre morena
- 120 g de plàtans fets puré
- 85 g d'oli vegetal
- 80 g de nous picades
Preparació
- Preescalfa el forn a 180ºC. Greixa i enfarina el motlle rectangular.
- En un bol gran, barreja la farina, la pols per enfornar, la canyella, el gingebre i el polsim de sal.
- En un altre bol a part, barreja la carbassa, l'ou, el sucre granulada, el sucre morena, els plàtans i l'oli vegetal; bat fins que quedi suau.
- Incorpora a poc a poc la barreja de farina al segon bol; juntament amb les nous.
- Aboca al motlle rectangular.
- Decora amb més plàtans i nous.
- Forneja durant 55 a 60 minuts o fins que en punxar-lo amb un escuradents de fusta surti net.
- Un cop fet, deixa refredar sobre una reixeta durant 10 minuts.