Si t'agrada el menjar asiàtic, el pastís japonès t'agradarà, i si no probablement també. És una deliciosa recepta amb diversos ingredients, però molt més fàcil de fer del que imagines, en què el formatge de crema cobra especial protagonisme.
Et comentem en què consisteix, quins són els seus ingredients i com fer-ho, pas a pas, perquè aconsegueixis un excel·lent resultat la primera vegada que t'animis a fer-ho. És molt senzill i no et portarà gaire temps preparar-ho, encara que requereix dedicació, ja que porta una hora de forn.
Si estàs buscant preparar alguna cosa diferent a la convencional o t'ha interessat saber com preparar aquestes delicioses postres, que pot ser un bon esmorzar, berenar o acompanyant en qualsevol ocasió, et comentem com ho has de fer. És una de les millors receptes de pastís de formatge, una versió d'unes postres tradicionals molt originals amb què sorprendràs les teves visites.
És unes postres típiques de cafès i pastisseries japoneses, però que ha arribat al nostre país pel ric que està. Tenint en compte la tradició japonesa, és una recepta molt recent, però que ha aconseguit implementar-se fàcilment i que va adquirir gran popularitat especialment als anys 60 i 70. Ara, pot arribar a casa teva i així descobriràs si t'agrada o t'encanta. /p>
Si t'agrada la rebosteria i estàs constantment buscant receptes noves per preparar o ja t'has avorrit de tastar allò de sempre, has d'intentar-ho amb aquest pastís japonès, la selecció del qual d'ingredients i preparació hem fet amb molta cura. Encantarà tothom, fins i tot algunes persones a qui no els agrada el pastís de formatge! No neguem que hi ha receptes més senzilles amb menys ingredients, però aquesta destaca per la seva originalitat i com queda de bé a la taula.
A l'hora d'ajuntar les clares a punt de neu amb la resta de la barreja, les heu d'incorporar a poc a poc i remoure amb paciència, des del fons del bol fins a dalt amb moviments envoltants suaus per no perdre l'aire que heu aconseguit al muntar-les.