5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!
La recepta tradicional de musaka o moussaka grega té com un dels seus ingredients la carn picada de xai, encara que pot ser una altra carn, com la de vedella o porc, així que, encara que variïs la carn , et trobaràs amb un deliciós menjar que t'encantarà.
És una recepta que requereix preparació, però molt satisfactòria, amb principal ingredient les albergínies. És un plat mediterrani internacional que ha guanyat molta popularitat amb els anys i que pot anar acompanyada d'una bona beguda i algun entrant, o un altre plat, encara que podries menjar-la perfectament sola perquè, de per si mateix, dóna bones racions i sacia la gana.
Aquest plat amb origen als àrabs després de la introducció de l'albergínia a l'època medieval en aquesta zona podria procedir del musakhkhan. La versió moderna que coneixem ara es remunta a principis del segle XX, quan el famós xef grec Nikolaos Tselementes la va publicar en un llibre amb receptes de cuina. Per això, considerem que és una recepta grega i és famosa. Ens la trobem en restaurants internacionals com una delícia, però res millor que preparar-la a casa amb ingredients de primera i molta cura.
Comentem quina és la millor recepta per preparar aquest plat tan ric, encara que pots personalitzar-lo al teu gust, si ho desitges, i emplatar-lo amb molt d'afecte. És perfecta per a qualsevol ocasió, tant en una data especial com en celebracions i el dia a dia, per dinar o sopar. Agrada tant a grans com a nens i ha guanyat popularitat en els darrers anys.
Si estàs pensant què preparar per sorprendre algú o què fer amb ingredients que tens per casa, aquesta és una de les millors opcions que se't plantegen, amb la qual quedaràs genial i se't coneixerà pel teu traçat i bon gust a la cuina.
Si s’ha de menjar la musaca a la feina recomanem usar un hermètic oven glass, apte per a forn i microones per la seva gran resistència a altes temperatures de fins a 600ºC.