A Culinarium apostem per les receptes innovadores i, per això, presentem aquesta recepta de macarons. A primera vista pot semblar que es tracta d'un plat summament conegut, però té matisos que el fan diferent de la resta. De fet, són macarons francesos, força adequats per a dates especials com el Dia de Sant Valentí o, simplement, per menjar-los amb la teva parella en un altre moment de l'any.
Aquí us direm com fer macarons, però abans destaquem que aquest menjar, com un altre, ha d'anar acompanyat de la beguda adequada. Per gustos, els colors, així que en aquest cas no parlarem d'una exclusivitat a l'hora de beure, per això podem optar per refrescos o cerveses, o si volem una mica més sofisticat, els vins són bons companys. I si el mengen nens? Doncs aleshores la resposta és clara: l'aigua com la millor solució per a la digestió.
Si decideixes preparar aquesta recepta, has de saber que no et traurà gaire temps, ja que el temps de preparació és de una hora aproximadament. A més, la dificultat és baixa sempre que segueixis els passos que et comentem més avall. Pel que fa al cost, és un plat força econòmic i permet alimentar molts assistents, cosa que reforça els seus avantatges a l'hora de preparar-lo.
Es tracta d'una recepta que es pot gaudir tant a dinars com a sopars, ja que el seu sabor és força destacat. Així mateix, la recomanació final que donem és que no vegem el plat i ens llencem de ple, sinó que mengem de forma assossegada. Així es gaudeix molt més!
En resum, aquesta recepta de macarons aconsegueix omplir l'estómac de tots els assistents. I les seves espècies aconseguiran un gust general per part dels convidats. Posa't a preparar aquest plat per al teu proper esdeveniment!
IngredientsPER AL MACARRÓ
PER COBRIR (OPCIONAL)
|
Preparació
|
Col·loqui una part del cor –ja fred–, i ompli amb el que desitgi. Tapeu el pastís amb l'altra part del cor. Per donar-li un toc personal pot decorar amb línies de xocolata blanca i empolvori amb una mica de gerds liofilitzada.
A Culinarium apostem per les receptes innovadores i, per això, presentem aquesta recepta de macarons. A primera vista pot semblar que es tracta d'un plat summament conegut, però té matisos que el fan diferent de la resta. De fet, són macarons francesos, força adequats per a dates especials com el Dia de Sant Valentí o, simplement, per menjar-los amb la teva parella en un altre moment de l'any.
Aquí us direm com fer macarons, però abans destaquem que aquest menjar, com un altre, ha d'anar acompanyat de la beguda adequada. Per gustos, els colors, així que en aquest cas no parlarem d'una exclusivitat a l'hora de beure, per això podem optar per refrescos o cerveses, o si volem una mica més sofisticat, els vins són bons companys. I si el mengen nens? Doncs aleshores la resposta és clara: l'aigua com la millor solució per a la digestió.
Si decideixes preparar aquesta recepta, has de saber que no et traurà gaire temps, ja que el temps de preparació és de una hora aproximadament. A més, la dificultat és baixa sempre que segueixis els passos que et comentem més avall. Pel que fa al cost, és un plat força econòmic i permet alimentar molts assistents, cosa que reforça els seus avantatges a l'hora de preparar-lo.
Es tracta d'una recepta que es pot gaudir tant a dinars com a sopars, ja que el seu sabor és força destacat. Així mateix, la recomanació final que donem és que no vegem el plat i ens llencem de ple, sinó que mengem de forma assossegada. Així es gaudeix molt més!
En resum, aquesta recepta de macarons aconsegueix omplir l'estómac de tots els assistents. I les seves espècies aconseguiran un gust general per part dels convidats. Posa't a preparar aquest plat per al teu proper esdeveniment!
PER AL MACARRÓ
PER COBRIR (OPCIONAL)
Col·loqui una part del cor –ja fred–, i ompli amb el que desitgi. Tapeu el pastís amb l'altra part del cor. Per donar-li un toc personal pot decorar amb línies de xocolata blanca i empolvori amb una mica de gerds liofilitzada.