La rebosteria o confiteria és l'art d'elaborar postres, o el que és el mateix, plats dolços. Aquesta disciplina aglutina el cuinat del producte, així com la decoració. Tan important és que la recepta ens quedi amb un sabor immillorable com que la presentació sigui impecable. Si estàs pensant en fer una recepta per a algun esdeveniment, no dubtis a visitar la pàgina de culinarium. Hi descobriràs els passos a seguir per preparar postres per a qualsevol situació.
Una de les postres amb què triomfaràs en qualsevol celebració, pel seu sabor i amplitud de possibilitats per a la seva presentació, és la figura de xocolata. L'acabat de la figura es pot adaptar a la temàtica de l'esdeveniment, canviant la forma del motlle que utilitzis per introduir la xocolata.
No necessites gaire temps per dur a terme aquesta recepta. Per tant, és una bona alternativa quan necessites decantar-te per unes postres a l'últim moment. A més, els ingredients requerits són pocs i fàcils de trobar a qualsevol cuina. No necessitaràs fer front a un gran desemborsament.
Es tracta d'una recepta senzilla, amb la qual fins i tot els iniciats a la cuina podran divertir-se i deixar amb la boca oberta els seus convidats. Aquesta recepta us permet innovar, ja que podeu adaptar les diferents tonalitats de la xocolata i imprimir un toc més atractiu al plat.
Qualsevol moment és adequat per gaudir d'aquestes postres, des d'un dinar familiar fins a una vetllada amb amics. Al seu torn, hi pot recórrer com a regal i l'originalitat estarà assegurada. T'aconsellem acompanyar-lo d'algun aliment que trenqui el gust de la xocolata. És el cas de fruites com, per exemple, el meló o dels fruits secs.
Ja no tens excuses per no posar-te fil a l'agulla!
Ingredients
|
Preparació
PREPARAR LA XOCOLATA OMPLIR ELS MOTLLES SEGONA CAPA DESEMMOTLLAR UNIR LA FIGURA |
La rebosteria o confiteria és l'art d'elaborar postres, o el que és el mateix, plats dolços. Aquesta disciplina aglutina el cuinat del producte, així com la decoració. Tan important és que la recepta ens quedi amb un sabor immillorable com que la presentació sigui impecable. Si estàs pensant en fer una recepta per a algun esdeveniment, no dubtis a visitar la pàgina de culinarium. Hi descobriràs els passos a seguir per preparar postres per a qualsevol situació.
Una de les postres amb què triomfaràs en qualsevol celebració, pel seu sabor i amplitud de possibilitats per a la seva presentació, és la figura de xocolata. L'acabat de la figura es pot adaptar a la temàtica de l'esdeveniment, canviant la forma del motlle que utilitzis per introduir la xocolata.
No necessites gaire temps per dur a terme aquesta recepta. Per tant, és una bona alternativa quan necessites decantar-te per unes postres a l'últim moment. A més, els ingredients requerits són pocs i fàcils de trobar a qualsevol cuina. No necessitaràs fer front a un gran desemborsament.
Es tracta d'una recepta senzilla, amb la qual fins i tot els iniciats a la cuina podran divertir-se i deixar amb la boca oberta els seus convidats. Aquesta recepta us permet innovar, ja que podeu adaptar les diferents tonalitats de la xocolata i imprimir un toc més atractiu al plat.
Qualsevol moment és adequat per gaudir d'aquestes postres, des d'un dinar familiar fins a una vetllada amb amics. Al seu torn, hi pot recórrer com a regal i l'originalitat estarà assegurada. T'aconsellem acompanyar-lo d'algun aliment que trenqui el gust de la xocolata. És el cas de fruites com, per exemple, el meló o dels fruits secs.
Ja no tens excuses per no posar-te fil a l'agulla!
PREPARAR LA XOCOLATA
OMPLIR ELS MOTLLES
SEGONA CAPA
DESEMMOTLLAR
UNIR LA FIGURA