5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

ESPAGUETIS DE CARBASSÓ AMB SALSA D'ANACARDS


No saps què preparar per dinar o sopar? Fes-te amb uns carbassons i segueix els consells de Culinarium per preparar aquest plat senzill, sa i saborós. A més de ser deliciosos quan s'omplen, els carbassons també són fantàstics per substituir la pasta.

En tractar-se d'un plat de salsa clara i suau, recomanem servir-la amb una beguda amarga, com la tònica o el conegut Bitter Kas. I si fa molta calor, prova de preparar senzillament aigua amb gel i llimona.

Temps de preparació, dificultat de la recepta i cost aproximat

Tens ja tots els ingredients preparats? Doncs aquest plat us portarà uns 10 minuts. Com ho sents!

Dificultat de la recepta: fàcil

Cost aproximat: 3 euros

Consells per preparar els espaguetis de carbassó amb salsa d'anacards

Nosaltres ens hem decantat pel mateix carbassó tallat en forma d'espaguetis... la nostra salsa anacards és molt combinable.

Pots saltejar el carbassó ja tallat en una paella durant uns minuts perquè quedin cruixents.

Ingredients


  • 1 carbassó petit
  • ½ Tassa anacards
  • 50ml d’AOVE
  • ½ dent d’all
  • 150ml beguda de soja
  • 2 CS llevadura nutricional
  • Sal i pebre

Preparació


  1. Fer els espirals de carbassó
  2. Triturar els ingredients de la salsa
  3. Agregar la salsa als espaquetis i decorar amb cúrcuma, pebre i pipes

Utensilis utilitzats


  1. Cortador espiral Culinarium Cortador espiral Culinarium
    Tallador espiral Culinarium
    Regular Price 16,95 € Special Price 11,01 €
  2. Conjunto batidora Extreme Chopper 1000w Haeger Conjunto batidora Extreme Chopper 1000w Haeger
    Conjunt batedora Extreme Chopper 1000w Haeger
    Regular Price 44,95 € Special Price 36,95 €
  3. Paella d'alumini inducció Reference 24cm Culinarium Paella d'alumini inducció Reference 24cm Culinarium
    Paella Reference 24cm Culinarium
    Regular Price 26,95 € Special Price 20,36 €

ESPAGUETIS DE CARBASSÓ AMB SALSA D'ANACARD


No saps què preparar per dinar o sopar? Fes-te amb uns carbassons i segueix els consells de Culinarium per preparar aquest plat senzill, sa i saborós. A més de ser deliciosos quan s'omplen, els carbassons també són fantàstics per substituir la pasta.

En tractar-se d'un plat de salsa clara i suau, recomanem servir-la amb una beguda amarga, com la tònica o el conegut Bitter Kas. I si fa molta calor, prova de preparar senzillament aigua amb gel i llimona.

Temps de preparació, dificultat de la recepta i cost aproximat

Tens ja tots els ingredients preparats? Doncs aquest plat us portarà uns 10 minuts. Com ho sents!

Dificultat de la recepta: fàcil

Cost aproximat: 3 euros

Consells per preparar els espaguetis de carbassó amb salsa d'anacards

Nosaltres ens hem decantat pel mateix carbassó tallat en forma d'espaguetis... la nostra salsa anacards és molt combinable.

Pots saltejar el carbassó ja tallat en una paella durant uns minuts perquè quedin cruixents.

Ingredients


  • 1 carbassó petit
  • ½ Tassa anacards
  • 50ml d’AOVE
  • ½ dent d’all
  • 150ml beguda de soja
  • 2 CS llevadura nutricional
  • Sal i pebre

Preparació


  1. Fer els espirals de carbassó
  2. Triturar els ingredients de la salsa
  3. Agregar la salsa als espaquetis i decorar amb cúrcuma, pebre i pipes

Utensilis utilitzats


  1. Cortador espiral Culinarium Cortador espiral Culinarium
    Tallador espiral Culinarium
    Regular Price 16,95 € Special Price 11,01 €
  2. Conjunto batidora Extreme Chopper 1000w Haeger Conjunto batidora Extreme Chopper 1000w Haeger
    Conjunt batedora Extreme Chopper 1000w Haeger
    Regular Price 44,95 € Special Price 36,95 €
  3. Paella d'alumini inducció Reference 24cm Culinarium Paella d'alumini inducció Reference 24cm Culinarium
    Paella Reference 24cm Culinarium
    Regular Price 26,95 € Special Price 20,36 €