No saps què preparar per dinar o sopar? Fes-te amb uns carbassons i segueix els consells de Culinarium per preparar aquest plat senzill, sa i saborós. A més de ser deliciosos quan s'omplen, els carbassons també són fantàstics per substituir la pasta.
En tractar-se d'un plat de salsa clara i suau, recomanem servir-la amb una beguda amarga, com la tònica o el conegut Bitter Kas. I si fa molta calor, prova de preparar senzillament aigua amb gel i llimona.
Tens ja tots els ingredients preparats? Doncs aquest plat us portarà uns 10 minuts. Com ho sents!
Dificultat de la recepta: fàcil
Cost aproximat: 3 euros
Nosaltres ens hem decantat pel mateix carbassó tallat en forma d'espaguetis... la nostra salsa anacards és molt combinable.
Pots saltejar el carbassó ja tallat en una paella durant uns minuts perquè quedin cruixents.
Ingredients
|
Preparació
|
No saps què preparar per dinar o sopar? Fes-te amb uns carbassons i segueix els consells de Culinarium per preparar aquest plat senzill, sa i saborós. A més de ser deliciosos quan s'omplen, els carbassons també són fantàstics per substituir la pasta.
En tractar-se d'un plat de salsa clara i suau, recomanem servir-la amb una beguda amarga, com la tònica o el conegut Bitter Kas. I si fa molta calor, prova de preparar senzillament aigua amb gel i llimona.
Tens ja tots els ingredients preparats? Doncs aquest plat us portarà uns 10 minuts. Com ho sents!
Dificultat de la recepta: fàcil
Cost aproximat: 3 euros
Nosaltres ens hem decantat pel mateix carbassó tallat en forma d'espaguetis... la nostra salsa anacards és molt combinable.
Pots saltejar el carbassó ja tallat en una paella durant uns minuts perquè quedin cruixents.