Els pastissos de pastanaga tenen el seu origen a Anglaterra durant la Segona Guerra Mundial, quan les mestresses de casa es veien obligades a utilitzar els ingredients que tenien a mà per endolcir les receptes, davant de l'escassetat de productes com el sucre. D'altra banda, els primers pastissos de formatge es remunten a la Antigua Grècia, aproximadament 2000 aC. on van aprofitar el formatge fresc bullint-los amb ingredients com la mel o la farina per obtenir la suau crema dels pastissos de formatge. Van ser de nou els anglesos els qui van decidir elaborar una base a partir de galetes de civada. Què tal si fusionem dues grans històries en un sol pastís? El nostre cheesecake de pastanaga!
Com combinar el teu cheesecake? Ens encanta aquesta recepta fresqueta amb una beguda calenta, com el cacau, el cafè o una bona infusió. Vols provar la versió japonesa del pastís de formatge? Prova la nostra recepta del pastís japonès.
Temps de preparació: 20 minuts + temps de refredat
Dificultat: mitjana
Cost aproximat: 6 €
La dificultat d'aquesta recepta rau bàsicament en l'ús de l'agar-agar. Si no tens experiència utilitzant aquest gelificant, el pots substituir pel seu equivalent en gelatina per cuinar.
Com veus, el més important d'aquesta recepta és que facis servir una trituradora adequada. A Culinarium tenim les últimes del mercat, que et serviran per a aquesta recepta i moltes més.
El que és difícil d'aquesta recepta és l'espera. Sí, el pastís de formatge requereix aquest llarg període de refredament a la nevera per adquirir aquesta deliciosa consistència, però la paciència val la pena. Quan enfonsis la forquilla a les capes d'aquest pastís de formatge absolutament divina ho entendràs, a través de cadascuna d'aquelles irresistibles capes s'arriba a assaborir lentament cadascun dels mos... Gaudeix!
Ingredients
Base Pastís |
Preparació
|
Els pastissos de pastanaga tenen el seu origen a Anglaterra durant la Segona Guerra Mundial, quan les mestresses de casa es veien obligades a utilitzar els ingredients que tenien a mà per endolcir les receptes, davant de l'escassetat de productes com el sucre. D'altra banda, els primers pastissos de formatge es remunten a la Antigua Grècia, aproximadament 2000 aC. on van aprofitar el formatge fresc bullint-los amb ingredients com la mel o la farina per obtenir la suau crema dels pastissos de formatge. Van ser de nou els anglesos els qui van decidir elaborar una base a partir de galetes de civada. Què tal si fusionem dues grans històries en un sol pastís? El nostre cheesecake de pastanaga!
Com combinar el teu cheesecake? Ens encanta aquesta recepta fresqueta amb una beguda calenta, com el cacau, el cafè o una bona infusió. Vols provar la versió japonesa del pastís de formatge? Prova la nostra recepta del pastís japonès.
Temps de preparació: 20 minuts + temps de refredat
Dificultat: mitjana
Cost aproximat: 6 €
La dificultat d'aquesta recepta rau bàsicament en l'ús de l'agar-agar. Si no tens experiència utilitzant aquest gelificant, el pots substituir pel seu equivalent en gelatina per cuinar.
Com veus, el més important d'aquesta recepta és que facis servir una trituradora adequada. A Culinarium tenim les últimes del mercat, que et serviran per a aquesta recepta i moltes més.
El que és difícil d'aquesta recepta és l'espera. Sí, el pastís de formatge requereix aquest llarg període de refredament a la nevera per adquirir aquesta deliciosa consistència, però la paciència val la pena. Quan enfonsis la forquilla a les capes d'aquest pastís de formatge absolutament divina ho entendràs, a través de cadascuna d'aquelles irresistibles capes s'arriba a assaborir lentament cadascun dels mos... Gaudeix!
Base
Pastís