Truc o tracte? No et conformis amb insignificants caramels i ves a buscar llaminadures de més entitat. Una dolça mostra de cervell de Halloween n'és un bon exemple. Especialment si t'ho pots preparar amb comoditat a casa. Un tipus de pastís que s'està convertint en tota una icona de la festa, gairebé al nivell del mateix Jack O'Lantern.
L'èxit d'aquest dolç és la seva encertada semblança amb el cervell humà. Una semblança que encara resulta més sorprenent si considerem els seus ingredients. Bàsicament, amb sucre, farina i colorants. És una altra mostra imaginativa de l'èxit d'aquesta celebració. El que en el seu moment va ser una tradició cèltica de l'antiga Scotia va triomfar als Estats Units i, des d'aquí, a la resta del món.
La internacionalització d'aquesta celebració ha donat com a resultat impressionants fites artístiques, com aquesta recepta que descrivim. En menys de mitja hora, pots tenir un esplèndid pastís per a quatre persones. En essència, els utensilis no difereixen respecte als de qualsevol altre pastís: batedores, motlle, pinzell i esprai antiadherent.
Pel que fa als ingredients, procura aconseguir 300 ml de llet, 135 ml d'oli d'oliva, 350 g de farina i 1 kg del sucre (del qual, aproximadament, tres quartes parts han de ser de sucre color carn Renshaw) . Per menys de 30 euros, pots tenir llest aquest intel·lectual menjar.
No oblidis que el bol ha de tenir estructura ovalada, per assemblar-se més a lestructura cerebral humana. Recomanem ingerir aquest apetitós cervell de Halloween de nit, com a postres del sopar. Així podràs sortir al carrer i fer la digestió, mentre et sents com un autèntic zombie, sense necessitat de maquillatge. Anima't i fa un mos a les tendències gastronòmiques dels morts en vida.