The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
-
Home
-
Recepta - Amanida de cuscús
AMANIDA DE CUSCÚS
Ingredients
- 400 g de sèmola de blat per a cuscús
- 200 g de cirerols
- 2 filets de pollastre
- 100 g de pinyons
- Suc de llima
- Oli d’oliva verge extra
- Coriandre
- 1 ou batut
- Sal
- Pebre mòlt
Preparació
- Prepari el cuscús seguint les indicacions de l’envàs o bé hidratant-lo amb aigua molt calenta o bé al vapor.
- Renti, assequi i trossegi els cirerols.
- En una paella torri els pinyons amb cura que no es cremin i reservi’ls.
- En aquesta mateixa paella posi una mica d’oli i dauri el pollastre tallat a tires i salpebrat.
- Piqui el coriandre i posi’l en un bol per afegir sal, suc de llima i oli d’oliva verge extra.
- Barregi el cuscús cuit amb els tomàquets, el pollastre i els pinyons torrats.
- Incorpori la vinagreta si s’ha de menjar l’amanida al moment; si el cuscús és per emportar, millor posar la vinagreta en una setrillera per a endur.
Consell
Utilitzi el set de condiments per a portar l’amaniment i d’aquesta manera evita que s’espatlli l’amanida.
Utensilis utilitzats