The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
-
Home
-
Recepta Torradetes de Santa Teresa a la fregidora d'aire
TORRADETES DE SANTA TERESA A LA FREGIDORA D'AIRE
Temps de preparació: 10 minuts
Temps de cocció: 10 minuts
Ingredients
- 10 llesques de pa
- 1/2 litre de llet
- 50 grams de sucre i canyella en pols
- Essència de vainilla
- Pell d'una llimona
- 1 branca de canyella
- 1 ou
- Unes gotes d'oli
Preparació
- Escalfa en una cassola la llet amb la branca de canyella, la pell de la llimona i una goteta d'essència de vainilla.
- Quan comenci a bullir retira-ho del foc, tapa-ho i espera que temperi.
- Passat aquest temps passa-ho a una safata i deixa les llesques de pa en remull pels dos costats.
- En un recipient bat un ou i arrebossa les llesques a l'ou batut.
- Col·loca el motlle de paper o silicona per a fregidora d'aire a la cubeta i posa a dins les llesques de pa.
- Cuina les llesques durant 10 minuts a 200°C. A la meitat de la cocció doneu-los-hi la volta perquè quedin igual per ambdós costats.
- Per decorar, arrebossa les llesques de pa amb sucre i canyella (opcional).
- Fon xocolata al bany maria o al microones. Submergeix una part de la llesca a la xocolata. Afegeix-li per sobre unes maduixes tallades a trossets.
Consell
Perquè sigui més fàcil donar-li la volta a les llesques, ruixeu el motlle de la fregidora d’aire amb el polvoritzador d’oli.
Estris utilitzats