PASTÍS DE XOCOLATA AMB CANYELLA amb @wiccancuisine
3 racions
Temps de preparació: 15 minuts
Temps de cocció: 40 minuts
Dificultat: mitjana
Ingredients
Pastís:
180g de farina
40g de cacau en pols
150g de sucre morè
160ml de llet
90g de mantega
3 ous
1c.c. de llevat
1 polsim de sal
Buttercream:
250g de sucre glacé
155g de mantega
1 c.s. de canyella en pols
1 polsim de sal
Caramel:
50g de mantega
4 c.s. de sucre morè
2 c.s. de mel
1 c.s. de llet
1 poma (decoració)
Preparació
Barreja tots els ingredients del pastís en un bol i engreixa els motlles amb mantega, recomanem fer-ho amb tres motlles rodons desmuntables de 12cm. Enforna a 180 °C uns 30 minuts i deixa-ho refredar.
Barreja tots els ingredients de la Buttercream. Una vegada tinguis la barreja feta, unta cada capa del pastís i cobreix-lo per fora.
Posa tots els ingredients del caramel en una olla i cuina a foc lent fins que el sucre es fongui.
Aboca el caramel per sobre del pastís i decora la poma. Recomanem decorar-la amb els pots de caramels de Halloween, queda genial!