5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

PASTÍS DE XOCOLATA AMB CANYELLA amb @wiccancuisine


Icono personas

3 racions

Icono tiempo de preparación

Temps de preparació: 15 minuts

Icono tiempo de cocción

Temps de cocció: 40 minuts

Icono dificultad

Dificultat: mitjana

Ingredients

Pastís:

  • 180g de farina
  • 40g de cacau en pols
  • 150g de sucre morè
  • 160ml de llet
  • 90g de mantega
  • 3 ous
  • 1c.c. de llevat
  • 1 polsim de sal

Buttercream:

  • 250g de sucre glacé
  • 155g de mantega
  • 1 c.s. de canyella en pols
  • 1 polsim de sal

Caramel:

  • 50g de mantega
  • 4 c.s. de sucre morè
  • 2 c.s. de mel
  • 1 c.s. de llet
  • 1 poma (decoració)

Preparació

  1. Barreja tots els ingredients del pastís en un bol i engreixa els motlles amb mantega, recomanem fer-ho amb tres motlles rodons desmuntables de 12cm. Enforna a 180 °C uns 30 minuts i deixa-ho refredar.
  2. Barreja tots els ingredients de la Buttercream. Una vegada tinguis la barreja feta, unta cada capa del pastís i cobreix-lo per fora.
  3. Posa tots els ingredients del caramel en una olla i cuina a foc lent fins que el sucre es fongui.
  4. Aboca el caramel per sobre del pastís i decora la poma. Recomanem decorar-la amb els pots de caramels de Halloween, queda genial!

Utensilis utilitzats

  1. Molde redondo desmontable 12 cm Culinarium
    Motlle rodó desmuntable 12 cm Culinarium
    Regular Price 6,95 € Special Price 5,91 €
  2. Set 2 trapos cocina marrón/beige 50x70 cm Culinarium Set 2 trapos cocina marrón/beige 50x70 cm Culinarium
    Set 2 draps cuina marró/beige 50x70 cm Culinarium
    Regular Price 14,95 € Special Price 12,71 €