5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

OUS DE XOCOLATA FARCITS DE MOUSSE


Icono personas

4 persones

Icono tiempo de preparación

Temps de preparació: 10 minuts

Icono tiempo de cocción

Temps de cocció: 10 minuts

Icono dificultad

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • Cobertura xocolata blanca Callebaut 28%
  • Colorants liposolubles

Preparació

Temperar la xocolata

  1. Escalfa la xocolata al bany maria o al microones de 30 segons en 30 segons.

Omplir els motlles

  1. Un cop temperada la xocolata aboca-la dins del motlle escollit. En aquest cas, el motlle d'ous. Ajuda't d'una màniga pastissera.
  2. Gira el motlle cap per avall per extreure el sobrant.

Segona capa

  1. Deixa-ho a la nevera en intervals de 5-10 minuts entre capa i capa. Com més capes facis més sòlida serà la figura i millor s'aguantarà la forma.

Desemmotllar

  1. Torna a ficar-ho a la nevera fins que la part externa del motlle es torni opaca.
  2. Amb molta cura llisca amb els dits longitudinalment fins a treure la peça sencera amb la forma desitjada.

Decorar

  1. Omple els mitjos ous amb mousse de xocolata. I finalment, decora les vores amb xocolata trossejada dels colors que vulguis.