The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
-
Home
-
Recepta Ous de xocolata farcits de mousse
OUS DE XOCOLATA FARCITS DE MOUSSE
Temps de preparació: 10 minuts
Temps de cocció: 10 minuts
Ingredients
- Cobertura xocolata blanca Callebaut 28%
- Colorants liposolubles
Preparació
Temperar la xocolata
- Escalfa la xocolata al bany maria o al microones de 30 segons en 30 segons.
Omplir els motlles
- Un cop temperada la xocolata aboca-la dins del motlle escollit. En aquest cas, el motlle d'ous. Ajuda't d'una màniga pastissera.
- Gira el motlle cap per avall per extreure el sobrant.
Segona capa
- Deixa-ho a la nevera en intervals de 5-10 minuts entre capa i capa. Com més capes facis més sòlida serà la figura i millor s'aguantarà la forma.
Desemmotllar
- Torna a ficar-ho a la nevera fins que la part externa del motlle es torni opaca.
- Amb molta cura llisca amb els dits longitudinalment fins a treure la peça sencera amb la forma desitjada.
Decorar
- Omple els mitjos ous amb mousse de xocolata. I finalment, decora les vores amb xocolata trossejada dels colors que vulguis.