5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Recepta - Ous de pasqua farcits de crema de formatge

OUS DE PASQUA FARCITS DE CREMA DE FORMATGE


Icono personas

6 racions

Icono tiempo de preparación

Temps de preparació: 120minuts

Icono dificultad

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • Set 3 motlles d'ous (6, 7. 8 cm)
  • Mini ous de massapà
  • 1 paquet de galetes
  • 100 g de mantega salada
  • 200 g de formatge crema suau
  • 60 g de sucre de llustre
  • 250 ml de nata de muntar
  • 6 g d'extracte de vainilla
  • Sprinkles

Preparació

  1. Afegeix la xocolata en un bol, posa’l al microones i sense deixar que es fongui del tot treu-lo i barreja-ho bé. Posa’l de nou al microones fins que la xocolata quedi totalment fosa i líquida.
  2. Amb una espàtula, farceix els motlles dels ous i fes lleugers moviments i tocs suaus fins que quedin totalment banyats de xocolata.
  3. Col·loca'ls en un plat cara avall.

Per a la base de galetes:

  1. Tritura les galetes i afegeix-les en un bol. Seguidament, aboca la mantega ja fosa i barreja-ho fins que els ingredients quedin ben integrats.
  2. Afegeix la barreja a les bases dels ous de xocolata, pots ajudar-te amb una cullera.
  3. Deixa'ls reposar durant 15 minuts a la nevera.


Per al farciment:

  1. Afegeix en un bol el formatge crema, el sucre de llustre i l'extracte de vainilla. Barreja fins a obtenir una textura llisa i cremosa.
  2. En un altre bol bat la nata. Després, afegeix suaument la nata muntada amb la barreja del formatge i remou fins que quedin tots els ingredients ben integrats.
  3. Aboca el farciment de formatge als motlles i allisa la part superior amb una espàtula.


Per decorar:

  1. Afegeix amb una màniga pastissera una mica de xocolata per sobre.
  2. Decora’ls amb els teus sprinkles preferits i els mini ous de massapà.
  3. Finalment, col·loca'ls sobre una reixeta refredadora i deixa'ls reposar a la nevera durant 2 hores.

Llest! Ja pots gaudir de la teva recepta de Pasqua.