5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

NYOQUIS AMB SALSA DE PESTO


Icono personas

4 persones

Icono tiempo de preparación

Temps de preparació: 10 minuts

Icono tiempo de cocción

Temps de cocció: 5 minuts

Icono dificultad

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • 500 grams de nyoquis
  • 1 manat d'alfàbrega fresca
  • 1 gra d'all
  • 50 grams de pinyons
  • 100 grams de formatge parmesà ratllat (al gust)
  • Oli d'oliva
  • Sal

Preparació

  1. Cuina els nyoquis. Tens 2 opcions, els pots fregir per obtenir una textura cruixent o bullir-los en aigua.
  2. Tritura les fulles d'alfàbrega fresques, el gra d'all i els pinyons prèviament daurats lleugerament en una paella sense oli.
  3. Afegeix-hi també el formatge parmesà ratllat i un raig d'oli d'oliva.
  4. Tritura-ho tot bé fins aconseguir una salsa no massa densa.
  5. Afegeix els nyoquis cuits i escorreguts a la salsa i remena fins que els nyoquis estiguin coberts.
  6. Cobreix amb formatge parmesà o amb formatge dur vegà.

Estris utilitzats

  1. Olla inox amb tapa 22 cm Éfeso Culinarium Olla inox amb tapa 22 cm Éfeso Culinarium
    Olla inox amb tapa 22 cm Éfeso Culinarium
    Regular Price 47,95 € Special Price 40,76 €
  2. Paella d'alumini inducció Reference 24cm Culinarium Paella d'alumini inducció Reference 24cm Culinarium
    Paella Reference 24cm Culinarium
    Regular Price 26,95 € Special Price 20,36 €
  3. Batidora Extrem 1000w Haeger Batidora Extrem 1000w Haeger
    Batedora Extrem 1000w Haeger
    Regular Price 39,95 € Special Price 29,95 €