The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
-
Home
-
Recepta Nyoquis amb salsa de pesto
NYOQUIS AMB SALSA DE PESTO
Temps de preparació: 10 minuts
Temps de cocció: 5 minuts
Ingredients
- 500 grams de nyoquis
- 1 manat d'alfàbrega fresca
- 1 gra d'all
- 50 grams de pinyons
- 100 grams de formatge parmesà ratllat (al gust)
- Oli d'oliva
- Sal
Preparació
- Cuina els nyoquis. Tens 2 opcions, els pots fregir per obtenir una textura cruixent o bullir-los en aigua.
- Tritura les fulles d'alfàbrega fresques, el gra d'all i els pinyons prèviament daurats lleugerament en una paella sense oli.
- Afegeix-hi també el formatge parmesà ratllat i un raig d'oli d'oliva.
- Tritura-ho tot bé fins aconseguir una salsa no massa densa.
- Afegeix els nyoquis cuits i escorreguts a la salsa i remena fins que els nyoquis estiguin coberts.
- Cobreix amb formatge parmesà o amb formatge dur vegà.