Afegeix els ingredients de la base en una batedora i tritura fins a obtenir una pasta sòlida.
Talla paper vegetal de la grandària de la base del motlle.
Introdueix la pasta sòlida en els motlles per a formar la base i amb una cullera pressiona fins que quedi uniforme.
Deixa reposar al frigorífic mentre prepares el farciment.
En la mateixa batedora, tritura els ingredients per al farciment.
Quan estigui ben triturat, passa-ho a cuinar en un cassó a foc mitjà entre uns 4-5 min.
Passat aquest temps, aboca la mescla als motlles i torna a posar-lo al frigorífic.
Per a la cobertura, posa en un cassó els fruits del bosc amb un raig de xarop d'atzavara i suc de mitja llimona i sense deixar de remoure cuina-ho entre 5 i 10 min o fins a aconseguir una consistència tipus melmelada.
A continuació, passa-ho a un bol i deixa'l temperar a temperatura ambient uns 15 min.
Transcorregut aquest temps, aboca’l damunt dels cheesecakes i espera a que es refrigeri.
Consell
Recomanem començar un parell d'hores abans, posant en remull els anacards i els dàtils desossats. Posa'ls en un bol i aboca aigua fins a cobrir-los. Si vols alleugerir aquest procés pots utilitzar aigua bullent i tenir-los en remull 30 minuts.
Para que sea más fácil darle la vuelta a las rebanadas, rocía el molde de la freidora de aire con el pulverizador de aceite.
Estris utilitzats
Recomanem començar un parell d'hores abans, posant en remull els anacards i els dàtils desossats. Posa'ls en un bol i aboca aigua fins a cobrir-los. Si vols alleugerir aquest procés pots utilitzar aigua bullent i tenir-los en remull 30 minuts.