Per començar tamisa la farina normal, la farina d'ametlla i el polsim de sal i remou. A continuació, afegeix-hi el sucre llustre al costat de la mantega i amb l'ajuda d'una batedora de varetes bat fins a aconseguir una barreja blanquinosa.
Un cop obtinguda, afegeix l'ou i torna a batre fins a la seva integració completa.
Un cop ben integrat, afegeix l'essència de vainilla i remou.
Pasta fins a obtenir una massa uniforme i homogènia. Forma una bola, tapa-la amb paper film i deixa-la reposar 2h al frigorífic.
Un cop llesta posa-la entre 2 fulls de paper vegetal o paper sulfurat i amb l'ajuda d'un corró estén-la fins obtenir un gruix de 5 mil·límetres.
Ara deixa-ho reposar al frigorífic aproximadament 6h.
Passat aquest temps, dona-li forma amb els vostres talladors nadalencs preferits.
Torna a introduir les galetes al frigorífic durant 10 minuts perquè guanyin consistència i no perdin la forma en enfornar-les.
Amb el forn preescalfat a 175ºC forneja durant 12 minuts amb la resistència amunt i avall.
Treu-les del forn i deixa-les refredar sobre una reixeta. Un cop fredes decora-les al teu gust.
Podeu preparar el glacejat amb la barreja de FunCakes i afegir-hi els 55 gr d'aigua. Reparteix el glacejat en bols petits i afegeix els colorants que vulguis.
Ja tens unes estupendes galetes nadalenques!
Consell
Si en treure les galetes del forn noteu que estan toves... No us preocupeu! És totalment normal, en els pròxims minuts, a mesura que es refredin, notareu com guanyen duresa.