20g de eritritol + 30g de sucre panela (o 50g panela)
65ml de beguda vegetal de civada
40g d'oli de coco
1 ou
3/4 c.c de llevat en pols
Un polsim de sal
Una c.c del condiment Just Spices de carabassa (o 1/2 c.c de canyella en pols i 1/4 c.c de nou moscada)
Elaboració
Mescla en un bol els ingredients secs excepte el sucre panela (farina d'espelta, flocs de civada, farina d'ametlla, eritritol, sucre, llevat, sal i espècies).
En un bol a part, mescla el rovell de l'ou amb el sucre panela. Agrega la beguda vegetal i l'oli de coco.
Junta les dues mescles en un mateix bol.
Bat la clara a punt de neu i agrega, amb moviments suaus, a la mescla anterior.
Amb un motlle rodó, dóna forma a les galetes i fes un petit forat al centre de cadascuna per a poder-hi afegir el farciment de poma una vegada cuites.
Cuina-les uns 15-20 min al forn a 175°C.
Ingredients farciment poma
1 poma vermella
Suc de 1/2 llimona
1 c.s d'oli de coco
1/2 c.c canyella
Unes gotes d'essència de vainilla
5 o 6 festucs
Elaboració
Neteja la poma i trosseja-la.
En una paella, cuina la poma juntament amb la resta d'ingredients durant 3-6 min.
Afegeix a cada galeta una c.c del farciment de poma i decora-la amb festucs trossejats, li donaran un sabor molt original.