Recepta Disfressada - Bull negre de xocolata i ametlles
RECEPTA DISFRESSADA: BULL NEGRE DE XOCOLATA I AMETLLES
Ingredients
100gr de xocolata 70% cacau.
50gr de cacau en pols.
80gr de mantega.
100gr d'ametlles.
100gr de galetes Maria.
50gr de nata per a muntar.
Sucre glass
Preparació
Triturar irregularment les ametlles i les galetes amb la picadora Rotomac, intentar que quedi algun tros una mica gran per a simular el greix del bull negre. Afegir el cacau en pols, remoure tot junt en un bol i deixar reposar.
Desfer la xocolata i la mantega al microones amb intervals de 30 segons (o al bany maria) i una vegada desfet afegir la nata prèviament escalfada.
Remoure tot junt fins a tenir una mescla homogènia, posar-la sobre paper film i embolicar-la donant-li forma de xurro amb els dits (fer la forma del bull negre). Posar la mescla a la nevera unes 3h.
Una vegada refredada la mescla, treure-la del paper film, posar sucre glass per damunt i decorar al gust.