5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

RECEPTA DISFRESSADA: BULL NEGRE DE XOCOLATA I AMETLLES


Ingredients

  • 100gr de xocolata 70% cacau.
  • 50gr de cacau en pols.
  • 80gr de mantega.
  • 100gr d'ametlles.
  • 100gr de galetes Maria.
  • 50gr de nata per a muntar.
  • Sucre glass

Preparació

  1. Triturar irregularment les ametlles i les galetes amb la picadora Rotomac, intentar que quedi algun tros una mica gran per a simular el greix del bull negre. Afegir el cacau en pols, remoure tot junt en un bol i deixar reposar.
  2. Desfer la xocolata i la mantega al microones amb intervals de 30 segons (o al bany maria) i una vegada desfet afegir la nata prèviament escalfada.
  3. Remoure tot junt fins a tenir una mescla homogènia, posar-la sobre paper film i embolicar-la donant-li forma de xurro amb els dits (fer la forma del bull negre). Posar la mescla a la nevera unes 3h.
  4. Una vegada refredada la mescla, treure-la del paper film, posar sucre glass per damunt i decorar al gust.

Estris utilitzats