5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

CRISPETES AMB XOCOLATA I CACAU AL MICROONES


Icono personas

2-3 persones

Icono tiempo de preparación

Temps de preparació: 5 minuts

Icono dificultad

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • 100 g de blat de moro per a crispetes.
  • 100 g de xocolata per fondre.
  • 80 g de cacau pur.

Preparació

  1. Mesura els 100 g de grans de blat de moro amb un mesurador.
  2. Col·loca la tapa sense exercir pressió.
  3. Ajusteu el microones a una potència màxima de 800 W durant aproximadament 2 minuts. (El temps de cocció podria variar en funció de cada microones. Si passats els 2 primers minuts les crispetes no estan llestes, pots anar afegint 30 segons més successivament fins a identificar el temps de cocció ideal del teu microones).
  4. Retira el recipient del microones i la tapa.
  5. Afegeix la xocolata per fondre durant 1-2 minuts o fins que estigui fos a 800 W.
  6. Aboca la xocolata sobre les crispetes.
  7. Remena.
  8. Afegeix 80 g de cacau pur.

A punt! Ja tens les teves crispetes de xocolata i cacau.

Consell

Col·loca-les a la nevera, sobre un paper de forn. Espera que es refredin i endureixin (30 minuts aproximadament).

Utensilis utilitzats