The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
-
Home
-
Recepta - Cinnamon Rolls
Ingredients
Massa
- 2 tasses de farina
- 2 cullerades de sucre
- 4 culleradetes de llevat en pols
- 3 cullerades de mantega (a temperatura ambient)
- ¾ tassa de llet
- 1 culleradeta de sal
Farcit
- 4 cullerades de mantega (a temperatura ambient)
- 1 tassa de sucre bru
- 2 o 3 cullerades de canyella
Glassejat
- ½ tassa de sucre en pols
- ¼ tassa de llet
- 5 cullerades de formatge crema
- 4 cullerades de mantega fosa (opcional)
Preparació
Farciment
- Barreja la mantega, el sucre i la canyella per formar una mescla trencadissa. Reserva.
- Barreja la farina, el sucre, el llevat en pols i la sal en un bol.
- Afegeix la mantega prèviament estovada amb les mans i la llet gradualment per formar una massa suau.
- Col·loca un paper a sobre de la taula i empolvora farina. Estireu la massa fins a aconseguir la forma d'un rectangle amb 6 mm de gruix.
- Estén el farciment a la massa.
- Enrotlla el rectangle en forma de salsitxa i tall en petits rotllos amb un ganivet esmolat o fil alimentari.
- Col·loca els rotlles a rodanxes en una safata deixant espai perquè s'estengui.
- Forneja a 150 ° C durant 25 minuts.
Glassejat
- Barreja el sucre en pols, la llet i el formatge crema en un bol petit.
- Quan els rotllets estiguin acabats, estén la mantega fosa sobre aquests i ruixa el glacejat.
- Serveixi calent.