5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

CABRA DE MAR AMB VINAGRETA DEL SEU CORALL

Recepta elaborada per @eltruc_restaurant


Icono personas

4 persones

Icono tiempo de preparación

Temps de preparació: 45 minuts

Icono tiempo de cocción

Temps de cocció: 3 minuts

Icono dificultad

Dificultat: mitjana

Ingredients

  • 4 cabres de mar fresques
  • 20 ml de vinagre de mel
  • 1 ceba vermella
  • 100 ml de vinagre de vi blanc
  • 100 g de maionesa
  • 1 llima
  • 1 manat de porros
  • 100 g de brots de canonges
  • 4 torrades de blat de moro
  • Pebre
  • Oli
  • Sal

Preparació

  1. Posa les cabres de mar a una olla i cobreix-les amb aigua freda i un 5% de sal, quan arrenqui el bull cuina-les durant 3 minuts.
  2. Un cop cuites, obre-les i amb l'ajuda d'unes pinces treu tota la carn, guarda el corall i neteja les closques.
  3. Amb el corall prepara una vinagreta barrejant-lo amb vinagre de mel, oli i sal.
  4. Talla la ceba vermella amb juliana i posa-la 10min amb vinagre de vi blanc per confitar-la.
  5. Barreja la maionesa amb la carn de la cabra de mar i una mica de ratlladura de llima, afegeix la sal i el pebre.
  6. Prepara l’emplatat amb les pròpies closques i les torrades de blat de moro i col·loca la ceba confitada, el porro tallat a trossets petits, els brots de canonges i la vinagreta del corall per sobre.

Llest! Ja pots gaudir de la recepta.