The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
-
Home
-
Recepta - Bunyols de vent De crema catalana
Recepta - Bunyols de vent de crema catalana
BUNYOLS DE VENT DE CREMA CATALANA
Temps de preparació: 40 minuts
Temps de cocció: 12 minuts
Ingredients
- 100 ml d’aigua
- 200 g de farina
- 8 g de llevat en pols
- 10 g de sucre
- 3 g de sal
- Sucre de llustre per empolvorar
- Crema Catalana Vegetal o Tradicional Pastoret
Preparació
En un bol agrega la farina, el sucre i la sal i barreja-ho molt bé.
- Afegeix l'aigua a poc a poc al bol amb els ingredients i remou per barrejar-ho tot fins a formar una massa suau i uniforme.
- Preescalfa la fregidora d'aire a 180 ºC durant 10 minuts.
- Forma petites boletes de massa a la cistella de la fregidora d’aire deixant espai entre elles.
- Ruixa amb el polvoritzador una mica d'oli sobre les boletes de massa.
- Cuina a la fregidora d'aire a 180ºC durant 12 minuts o fins que estiguin daurats i cuits per dins.
Per al farciment dels bunyols
Amb l'ajuda d'una màniga pastissera, omple els bunyols amb la Crema Catalana Pastoret.
Per la presentació:
Empolva sucre de llustre sobre els bunyols farcits just abans de servir.
Llest! Ja tens els teus bunyols fets.