5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Recepta - Bunyols de vent de crema catalana

BUNYOLS DE VENT DE CREMA CATALANA


Icono personas

12 racions

Icono tiempo de preparación

Temps de preparació: 40 minuts

Icono tiempo de cocción

Temps de cocció: 12 minuts

Icono dificultad

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • 100 ml d’aigua
  • 200 g de farina
  • 8 g de llevat en pols
  • 10 g de sucre
  • 3 g de sal 
  • Sucre de llustre per empolvorar
  • Crema Catalana Vegetal o Tradicional Pastoret

Preparació

En un bol agrega la farina, el sucre i la sal i barreja-ho molt bé.

  1. Afegeix l'aigua a poc a poc al bol amb els ingredients i remou per barrejar-ho tot fins a formar una massa suau i uniforme.
  2. Preescalfa la fregidora d'aire a 180 ºC durant 10 minuts.
  3. Forma petites boletes de massa a la cistella de la fregidora d’aire deixant espai entre elles.
  4. Ruixa amb el polvoritzador una mica d'oli sobre les boletes de massa.
  5. Cuina a la fregidora d'aire a 180ºC durant 12 minuts o fins que estiguin daurats i cuits per dins.
  6. Per al farciment dels bunyols

    Amb l'ajuda d'una màniga pastissera, omple els bunyols amb la Crema Catalana Pastoret.

     

    Per la presentació:

    Empolva sucre de llustre sobre els bunyols farcits just abans de servir.

     

    Llest! Ja tens els teus bunyols fets.