Esprem les 3 llimes per extreure’n el suc i reserva’l en un bol. A continuació, talla el lluç a trossos d’aproximadament 3 centímetres i afegeix-lo en un altre bol.
Incorpora el suc de llima al bol del peix i barreja.
Talla la ceba i el coriandre a trossos petits i reserva els ingredients junts en un altre bol.
Després, afegeix-los juntament amb el suc de llima i el peix. Barreja molt bé.
Talla els tomàquets cherry, ½ pebrot vermell, les 4-5 raves a rodanxes, l’alvocat i el mango.
Incorpora els ingredients a un altre bol.
Bull les gambes durant 2-3 minuts aproximadament.
Tot seguit, barreja les verdures tallades amb el suc de llima, el peix, la ceba i el coriandre. Amaneix amb un raig d’oli d’oliva, sal i pebre al gust.
Per a la presentació:
Un cop emplatat, col·loca les gambes i el coriandre per sobre.