5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Pinça Bambú amb Iman 20cm Culinarium

Add to Wish List
3,95 €
Codi
1009884
 

Descripció

Aquesta pinça de bambú Culinarium és ideal per a la torradora: et permet manipular les torrades amb total seguretat. També és ideal per a plats de presentació i servei d'embotits i aliments lleugers. A més, està fabricada amb bambú orgànic, un material 100% saludable que t'aporta lleugeresa i seguretat a l'hora de manipular aliments. Aquesta pinça inclou un imant perquè puguis emmagatzemar-la penjada a la teva torradora o en una altra superfície metàl·lica i tenir-la sempre a mà.

  • Ideal per usar a la torradora: El bambú és un material aïllant, no conductor de l'electricitat, per la qual cosa són el complement ideal de qualsevol torradora ja que et permet manipular les teves torrades dins de la torradora amb total seguretat.
  • Inclou imant al lateral: Gràcies a l'imant situat en un dels seus laterals, podràs emmagatzemar-la penjada a la teva torradora o en una altra superfície metàl·lica i tenir-la sempre a mà.
  • El bambú és un material 100% saludable, apte per manipular aliments amb total seguretat. També és un material no conductor, per la qual cosa et permet manipular torrades amb total seguretat.
  • Puntes amples per sostenir bé els aliments: Podràs per manipular el menjar de manera àgil i còmoda gràcies a les seves puntes amples.

Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 1009884
Marca CULINARIUM
Material Bambú