Menjars familiars informals per als dies laborables, així com plats inspiradors per a ocasions especials, caps de setmana o festes amb convidats.
Esmorzars ràpids per a començar un dia atrafegat, des de l'Aranja amb granola torrada i iogurt grec i els Tronquitos de llesca amb ou amb crema de mascarpone a la canyella, fins a uns Ous a la toscana amb tomàquets assecats al sol i una Frittata d'enciam romà i formatge feta dignes d'un brunch.
Dotzenes de plats principals substanciosos, fins i tot per als més golafres, com les Enchiladas de moniato i mongetes, el Curri de carabassa i llenties, la Ratatouille amb cigrons i les Coques d'arròs i carabassó.
Una gran varietat de sopes, sandvitxos, aperitius i guarnicions elaborats amb cruixents aliments fregits amb aire.
Delícies dolces i cruixents per a postres o festes, com el Plàtan fregit amb sèsam, el Pastís de xocolata i vitet o els Scones de carabassa i pacanas.
Detalls:
Autora: Michelle Anderson
Tapa tova
176 Pàgines
190 x 235 mm