Si sols fer fregits, amb aquesta greixonera amb esmaltat blanc de Mud estalviaràs molts diners i faràs un ús més responsable i sostenible de l'oli. Pots reutilitzar diverses vegades sense que perdi cap de les seves bones característiques.
L'oli usat no té per què amagar-a l'hora de guardar-lo. Amb aquesta greixonera, donaràs un toc decoratiu més al teu cuina i podràs disposar de l'oli a mà.
El material esmaltat amb què està feta permet una neteja profunda tant a mà com al rentaplats.
Per a reutilitzar, pren la precaució de netejar molt bé abans de guardar quan ja estigui fred i filtrar-lo. Retira completament totes les impureses encara que hagis de rebutjar una part d'ell. Recorda guardar a part per al reciclatge.
Pots barrejar diferents tipus d'oli per fregir. Així, triga més a cremar l'oli de gira-sol, per exemple, que el d'oliva. Molts cuiners suggereixen barrejar tots dos per beneficiar-se de la bona sabor i les característiques de l'segon. Si prefereixes el d'oliva, pren la precaució de no escalfar-massa i no ho reutilitzis més de quatre o cinc vegades.
Especialment, has de tenir cura d'apartar l'oli de fregits de peix perquè pot estar impregnat del seu sabor. Les verdures no transmeten els seus sabors.
Mesures:
Codi | 5003831 |
---|---|
Color | Blanc |
Marca | MUD |
Material | Porcellana |
Diàmetre | 10cm |
Capacitat | 0,5 L |