La goma xantana és una pols completament insípida que s'uneix, absorbeix la humitat i atrapa les bombolles d'aire. Per tant, sovint s'usa com a espessidor en salses, postres o mel. La goma xantana també és un emulsionant, que uneix productes que normalment no es pot o amb prou feines es poden barrejar (per exemple, aigua i oli). Al món de la decoració de pastissos, la goma xantana també s'usa àmpliament per fer cola comestible, pasta de goma i pastillatge. Sovint només necessita una culleradeta o menys, així que aquest flascó de FunCakes durarà molt de temps!
Ingredients: Goma xantana (100%).
Consells d'emmagatzematge: Mantenir fresc i sec, 12-20°C.
Valors nutricionals per 100 g
Per fer pegament comestible: barregi 1/4 de culleradeta de goma xantana amb 4 cullerades d'aigua. Deixeu reposar la barreja durant 10-20 minuts fins que la goma es dissolgui del tot. El resultat és una cola comestible transparent i incolora.
Per fer pasta de goma: pastar 5 g de goma xantana amb 250 g de fondant. Després deixeu-ho reposar durant 20-30 minuts abans d'usar.
Per fer pastillatge: barregi 1 culleradeta de goma xantana amb 100 g de glasa real. Deixeu-ho reposar durant aproximadament 1 hora abans de fer-lo servir.
Codi | 5005139 |
---|---|
Marca | FUNCAKES |