Tal com el seu nom indica, el ganivet per filetejar de 15 cm de Santeloi resultarà idoni per fer uns filets nets i amb el tall precís tant a les carns com als peixos.
Els ganivets confeccionats amb acer inoxidable, a part que presenten una enorme duresa, mostren una molt baixa corrosió i oxidació enfront d'altres tipus de materials.
En moltes ocasions pensem que per fer talls als aliments a la cuina, es necessiten els ganivets més grans perquè tallin millor i res més lluny de la realitat. Amb aquest ganivet de 15 cm s'aconsegueixen uns filets perfectes.
A l'hora de tallar fines rodanxes de carn o, sobretot, de peix, al ser aquest un producte tan delicat, és molt important que el ganivet es trobi molt afilat, com és aquest cas. En cas contrari, s'hauria d'exercir més pressió sobre el producte, augmentant el risc que hi hagi un accident com un tall.
S'adapta perfectament a la forma de la mà, la qual cosa permet fer moviments de tall fàcilment.
Santeloi és la marca que està darrere d'aquest ganivet ideal per filetejar. Coneixedors de les necessitats de les nostres llars, creen el producte perfecte per a cada necessitat.
Codi | 0500760 |
---|---|
Marca | SANT ELOI |
Material | Acer inoxidable |