Amb l'escalfador d'ous de Lekue aconsegueix preparar ous escalfats de la manera més fàcil i eficaç en tan sols 3 minuts. Podràs fer ous poché fàcilment seguint el procés tradicional al bany maria per a un resultat perfecte.
El producte flota a l'aigua per a una cocció perfecta de l'ou i es pot sostenir per la part de dalt de Silicona Platí sense perill de cremar-se. El disseny dels orificis de la cassoleta dʻacer inoxidable permet que lʻaigua estigui en contacte directe amb lʻou per a una cocció més ràpida. També permeten drenar el líquid residual de l'ou sense perdre clar.
Descobreix infinites possibilitats de receptes perfectes per a esmorzars saludables i brunch de caps de setmana com: Ous benedictins, advocat toast, ous florentine o ous calentats amb pesto.
El seu ús és molt senzill!
Primer, escalfa l'aigua en una olla a 90ºC - 95ºC (és important que no arrenqui el bull).
Si vols, pots untar el producte amb una mica d'oli per retirar l'ou més fàcilment.
Col·loca l'Escalfador d'ous sobre un got i trenca l'ou a sobre. Així s'elimina l'excés de líquid de condensació a través de la reixeta, no és la clara de l'ou!
Tanca bé l'Escalfador d'ous i introdueix-lo immediatament a l'olla durant 3 minuts aproximadament.
Després, retira el motlle de l'aigua i desemmotlla'l!
Consells de neteja:
Neteja l'Escalfador immediatament després del seu ús o posa'l en remull. Així evitaràs que s'assequin restes de l'ou al motlle i facin més difícil netejar-lo.
Si vols fer més de dos ous seguits al mateix motlle, neteja'l després del segon ús.