El nou producte de Soc xef té el propòsit de millorar la textura de les cremes i les salses, a més d'atorgar un sabor i una aparença més desitjable als aliments. Té moltes propietats i beneficis, per això s'utilitza tant a la cuina.
El cremor tàrtar s'utilitza freqüentment per millorar la textura de les nates, salses i clares muntades ja que té la capacitat de frenar la cristal·lització del sucre.
L'envàs en què es conté el cremor és d'una mida petita per la qual cosa pot ser emmagatzemat a qualsevol àrea del rebost o cuina sense cap problema.
El cremor tàrtar compta amb un segellat hermètic que evita que el producte es faci malbé o que faci malbé i que, a més, preveu l'entrada de microorganismes i fongs a la pols.
La composició del cremor tàrtar el fa soluble a l'aigua ia l'alcohol, per la qual cosa es pot utilitzar en rebosteria i aliments de l'alta cuina o de tipus gourmet.
La composició molecular d'aquest producte i els seus ingredients eviten que es produeixin desajustos a l'organisme o que es presentin reaccions desfavorables com al·lèrgies, irritacions o alteracions al pH estomacal.
Codi | 5004462 |
---|---|
Marca | SOCEXPORT |