5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Cafetera Induction Inox Black 9 Tasses Monix

Add to Wish List
32,95 €
Codi
6000143
 

Descripció

La Cafetera Monix Induction Inox és una peça creada especialment per als amants del cafè. En el seu disseny combina la més avançada tecnologia amb un estil al més pur estil de la cafetera italiana tradicional.
 

A més de per la seva elegància, la cafetera Monix Induction Inox destaca pel seu ampli fons full induction amb tecnologia Bi-Clad que, en totes les seves mesures, combina amb excel·lents resultats amb acer inoxidable ferrític, fent-la completament apta per a tota mena de cuines, inclosa la inducció. L' òptima distribució de la calor de la base en tot tipus de focs s' aconsegueix gràcies al seu estudiat disseny i a la gran eficiència dels materials de la seva construcció.
 

El seu disseny d'estil italià facilita el seu muntatge i gràcies a la seva base, construïda per distribuir la calor de forma òptima, l'escalfament és ràpid i eficient.
 

La cafetera Monix Induction Inox és una cafetera que fusiona funcionalitat, qualitat, eficiència i disseny. La seva composició en alumini i acer inoxidable d' alta qualitat li confereix una alta resistència al desgast, garantint una durabilitat excepcional

 

La cafetera està disponible en tres mides (3-6-9 tasses) tots ells aptes per a tot tipus de cuines, inclosa la inducció. Una cafetera dissenyada per satisfer tots els gustos, sigui quin sigui el tipus de cuina i la mida de la cafetera.

 

Característiques:

  • COS D'ALUMINI I BASE ACER INOXIDABLE: la cafetera Induction Inox de Monix combina el disseny contemporani amb l'alta tecnologia. Està composta per cos d' alumini i base d' acer inoxidable 430.
  • ÒPTIM RENDIMENT: gràcies a la seva composició en alumini i acer inoxidable d' alta qualitat, ofereix durabilitat i una distribució uniforme de la calor. La base ha estat dissenyada per a una òptima distribució de la calor per obtenir un cafè exquisit en cada preparació.
  • MAJOR ESTALVI: El fons full induction amb tecnologia Bi-Clad d' alumini i acer inoxidable ferrític ajuda que la cafetera es calent amb major rapidesa, per a un estalvi energètic.
  • APTA PER A TOT TIPUS DE CUINES: aquesta cafetera es caracteritza per la seva versatilitat, ja que és compatible amb tot tipus de cuines, incloent-hi la inducció.
  • MANERA D'OCUPACIÓ: Monix ha dissenyat aquesta cafetera pensant en la comoditat de l'usuari, amb un sistema de preparació senzill i ergonòmic. El seu sistema de preparació permet gaudir d'un cafè elaborat en pocs minuts, cosa que la converteix en una opció molt pràctica per al dia a dia.
  • Cafetera de 9 tasses:
    • Mides: 12 cm (profund) x 12 cm (ample) x 20,5 cm (alt)
    • Pes: 0,9 kg
    • Capacitat: 470 ml
    • Diàmetre base inducció: 13 cm.

Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 6000143
Color Negre
Marca MONIX
Tipus de cuina Totes les cuines inclosa la inducció
Material Alumini
Diàmetre 12cm