5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Bullidor Negre 1,7l Tristar

Add to Wish List
31,95 €
Codi
6000034
 

Descripció

Gaudeixi d'un bon te gràcies al bullidor d'aigua 360 1.7 WK-1343 de Tristar. El seu modern exterior de plàstic amb detalls d'acer inoxidable combina perfectament amb qualsevol cuina. Gràcies a la seva gran capacitat d'1,7 litres podrà delectar els seus amics i familiars amb una deliciosa tassa de te a l'instant i alhora.

 

Capacitat i potència
Gràcies a la seva gran capacitat, no només s'assegura de preparar una bona tassa de te per a tots els seus convidats alhora, sinó que també podrà escurçar el temps de preparació del seu plat favorit. La seva potència de 2200 vats garanteix un temps de preparació més breu. Molt pràctic si desitja preparar un àpat deliciós però no disposa de gaire temps. Només ha d'encendre el bullidor d'aigua i podrà preparar un deliciós plat d'arròs o pasta farcida en molt poc temps.

Totalment equipat
Pot girar el bullidor d' aigua 360º a la base, per la qual cosa és ideal tant per a persones destres com esquerranes. El bullidor d'aigua és extraïble, així que podrà omplir-lo d' aigua o buidar-lo fàcilment. El bullidor d'aigua funciona fàcilment amb el botó d'encesa/apagat i el seu indicador lluminós mostra si està encès. Gràcies al seu sistema de filtratge, l'aigua roman lliure de calç i l'indicador de nivell especifica exactament quanta aigua té. Aquest gran bullidor d'aigua està perfectament equipat.

Ús segur
Aquest bullidor d'aigua de Tristar és molt segur d'usar gràcies al sistema de bloqueig en cas que no hi hagi aigua i la funció d'apagat automàtic. Després de fer-lo servir, podrà guardar el bullidor d'aigua fàcilment gràcies al seu sistema per recollir el cable. L'únic que ha de fer és omplir el bullidor d'aigua i encendre'l. Podrà gaudir del resultat en molt poc temps.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 6000034
Color Negre
Marca TRISTAR
Material Plàstic
Capacitat 1,7 L