5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Bol Organic Blau 15cm Culinarium

Add to Wish List
4,95 €
Codi
4002403
 

Descripció

Bol 5cm color blau.


La nostra col·lecció de vaixella Organic destaca pel seu distintiu disseny, la seva funcionalitat i la seva alta qualitat.
Fabricada en stoneware d'alta qualitat, compta amb un acabat d'esmalt reactiu que li confereix un aspecte natural i autèntic. La seva forma irregular en les seves vores i el subtil toc nòrdic n'aporten una estètica orgànica i artesanal.
La naturalesa artesanal de Organic assegura que no existeixin dues peces idèntiques. Les variacions en tonalitats i acabats són el resultat dels processos artesanals empleats, la qual cosa afegeix una capa d'autenticitat i exclusivitat a la col·lecció.
La col·lecció completa es presenta en dos colors principals, el blanc i el verd, incloent-hi una selecció completa de les peces més essencials i complements de servei de taula i esmorzar. Organic també presenta bols i mugs complementaris en dos colors addicionals, el blau i el gris. Aquesta diversitat d'opcions permet crear combinacions personalitzades que s'adapten a diferents estils i preferències.
La vaixella Organic no sols és estèticament agradable, sinó que també és funcional i d'acord amb les tendències actuals del mercat. El seu disseny versàtil i la qualitat dels materials la converteixen en una opció ideal per a qualsevol taula, afegint un toc d'elegància i naturalitat.
Descobreix l'elegància i l'encant de la col·lecció Organic.
Una col·lecció exclusiva de marca Culinarium.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 4002403
Color Blau
Marca CULINARIUM
Material Stoneware
Diàmetre 15cm