Bany Maria elèctric de Lacor, especial per fondre la xocolata utilitzada per a cobertures de postres i galetes. És un article útil i funcional per a diferents preparacions per part de rebosters aficionats o professionals. Inclou llibre d´instruccions en 4 idiomes diferents.
Aquesta xocolatera està fabricada amb acer inoxidable d'alta qualitat i resistència per a un ús continuat i no es deteriora amb facilitat, mantenint el seu acabat brillant al llarg dels anys. Té un pràctic mànec recobert que no s'escalfa.
Té una funció principal que és la de fondre perfectament la xocolata per a cobertures i una altra que és mantenir calenta pel temps que requereixis per preparar la teva recepta completa.
Incorpora un botó amb 3 diferents posicions: de fondre, escalfar i apagar. Això permet que l'ubiquis en què necessitis en el moment i no ocasions deixalles d'energia elèctrica.
Perquè puguis manipular-lo i rentar-lo adequadament, pots desmuntar el cassó fàcilment i després ubicar-lo al seu lloc, sense més complicacions.
Pots rentar fàcilment el cassó de la teva xocolatera usant abundant aigua, sabó i una esponja suau. També és apte per a rentaplats, sempre que s'hi acomodi degudament. La part de la xocolatera que conté el dispositiu elèctric es pot netejar amb una esponja suau i un drap humit.
Codi | 0202413 |
---|---|
Color | Negre |
Marca | LACOR INOX |
Material | Acer inoxidable |