Aposta per la cuina creativa i els ingredients innovadors! Passa't a l'Agar agar de Home Chef i aconsegueix acabats més espessos i gelificats de forma natural. 'Els resultats són espectaculars!
Aquest producte s'obté de l'alga que li dóna nom i s'utilitza per aportar estabilitat al preparar gelatines de tota mena. La seva principal propietat és la gelificació, al temps que aporta acabats espessidors i estabilitzants.
La seva composició es concreta en el gelificant agar-agar (E406) i la dextrosa. Pot incloure, això sí, traces de llet i derivats. En general, n'hi ha prou amb afegir 5 o 6g per cada kg de producte. Per tant, aquest pot de Home Xef de 50g s'estén moltíssim.
Només cal deixar el pot, tancat, en un lloc sec i fresc, no necessita més atencions. Per la seva grandària, es guarda fàcilment a la cuina i, fins i tot, al davantal de el cuiner.
La seva presentació en pols afavoreix l'aplicació, ja que només cal barrejar amb un líquid, portar-lo a ebullició —tu decideixes si ho deixes bullir o no, en funció de l'espessor desitjat— i fer-lo servir immediatament. Als 60 ºC gelifica. D'aquesta manera, pots crear una gelatina a partir de qualsevol líquid i servir-la freda o calenta.
La sosa pertany a Home Xef, una marca espanyola de fama mundial.
Codi | 0205678 |
---|---|
Marca | SOSA |